book cover

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz Redakcja., Reps, Arnold Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2003.

Biotechnologia, Technologia żywności, Biotechnologia Biotechnologia metody podręcznik akademicki, Rolnictwo Żywność technologia metody podręcznik akademicki, Rośliny genetyka, Przemysł spożywczy, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Reps, Arnold Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2783-5 : zł 68
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 2 zm.
Volume
498 s. :
Dimensions
25 cm.
UDC
579.67:663/664:577](075.8)
579.67:663/664:577](075.8)
Object passwords
Biotechnologia
Technologia żywności
Biotechnologia Biotechnologia metody podręcznik akademicki
Rolnictwo Żywność technologia metody podręcznik akademicki
Rośliny genetyka
Przemysł spożywczy
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowe
020
%a 8320427835
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a 498 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowe
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki %x metody
650
%a Rolnictwo%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x metody
650
%a Rośliny %x genetyka
650
%a Przemysł spożywczy
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2783-5 : zł 68

Available items

1.
Accession: 81894
Signature: 81894
Status: Checked in

Most often borrowed